Linkedin Linkedin

kwaliteit en certificering

Ga naar content...

You are here

Kwaliteit en Certificering

 

Oudshoorn is aangesloten bij diverse maatschappelijke organisaties zoals Bouwend Nederland, de vereniging van bouw en infrabedrijven; UNETO-VNI, de organisatie voor de installatiebranche, UNETO-INFRA, NSTT (Nederlandse Vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingen). Oudshoorn's Aannemingsbedrijf heeft voor het opleiden van jonge enthousiaste werknemers een samenwerkingsverband met GOA-leidingtechniek (voor het opleiden van kabelmonteurs, kabelwerkers, leidingfitters en buizenleggers) en met Fundeon/SPG-Noord-Holland een samenwerkingsverband voor de opleidingen grond- , weg- en waterbouw en machinisten voor leidingwerk.

Oudshoorn Aannemersbedrijven zijn gecertificeerd voor NEN-EN-ISO 9001, VCA**(Veiligheid checklist aannemers), BTR (Branchegerichte Toelichting Railinfrastructuur),  CKB (Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven) en SIKB BRL 7000-7004 ( certificaat grond- en watersanering). Oudshoorn is erkend door ProRail in de branche boorbedrijven (boorcertifikaat S-A en S-B). Oudshoorn is ervaren als asbestcement verwijderingsbedrijf voor leidingwerk.

Oudshoorn beschikt voor de installatie werkzaamheden die zij verricht over de noodzakelijke UNETO- certificaten.

Ook is de onderneming gecertificeerd v.w.b. Grond-, Weg-, Waterbouwkundige werkzaamheden aan de VCA-norm. Voor de aanleg van buizen, het toepassen van sleufloze technieken en de aanleg van kabelinfrastructuren voldoet Oudshoorn aan de eisen die zijn vastgelegd in de norm Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven. Ook voor de uitvoering van water- en bodemsanering is Oudshoorn in het bezit van het benodigde certificaat, uitgegeven door het SIKB. (SIKB 7000). Datzelfde geldt voor het uitvoeren van werken in de risicogebieden van de rail-infrastructuur.