Linkedin Linkedin

kwaliteit en certificering

Ga naar content...

You are here

Kwaliteit en Certificering

 

Oudshoorn Schagen is aangesloten bij diverse maatschappelijke organisaties zoals Bouwend Nederland, de vereniging van bouw en infrabedrijven; NSTT (Nederlandse Vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingen). Oudshoorn Schagen heeft voor het opleiden van jonge enthousiaste werknemers een samenwerkingsverband met GOA-leidingtechniek (voor het opleiden van kabelmonteurs, kabelwerkers, leidingfitters en buizenleggers) en met SPG-Noord-Holland een samenwerkingsverband voor de opleidingen grond- , weg- en waterbouw en machinisten voor leidingwerk.

Oudshoorn Schagen is gecertificeerd voor NEN-EN-ISO 9001, VCA**(Veiligheid checklist aannemers),   CKB (Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven) en SIKB BRL 7000-7004 ( certificaat grond- en watersanering). Oudshoorn is ervaren als asbestcement verwijderingsbedrijf voor leidingwerk.

Ook is de onderneming gecertificeerd v.w.b. Grond-, Weg-, Waterbouwkundige werkzaamheden aan de VCA-norm. Voor de aanleg van buizen, het toepassen van sleufloze technieken en de aanleg van kabelinfrastructuren voldoet Oudshoorn aan de eisen die zijn vastgelegd in de norm Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven. Ook voor de uitvoering van water- en bodemsanering is Oudshoorn in het bezit van het benodigde certificaat, uitgegeven door het SIKB. (SIKB 7000).